Hesabın Silinməsi Sorğusu

Tivi Ease Go — Hesabın Silinməsi Təlimatları

Tivi Ease Go hesabınızı və əlaqəli bütün məlumatları istənilən vaxt silə bilərsiniz. Aşağıda mövcud üsullar göstərilir.

Üsul 1: Tətbiqdaxili Silmə (Tövsiyə olunur)

  1. Cihazınızda Tivi Ease Go tətbiqini açın.
  2. Parametrlər → Hesab bölməsinə keçin.
  3. Hesabı Sil seçin.
  4. Tələb olunduqda şifrənizi daxil edərək silməni təsdiqləyin.
  5. Hesabınız və əlaqəli bütün bulud məlumatları qalıcı olaraq silinəcək.

Üsul 2: E-poçt Sorğusu

Tətbiqə daxil ola bilmirsinizsə, hesabın silinməsini e-poçtla sorğulaya bilərsiniz:

  1. tivieasego@gmail.com ünvanına e-poçt göndərin
  2. Mövzu sətrində yazın: "Hesabın Silinməsi Sorğusu"
  3. Tivi Ease Go hesabınızla əlaqəli e-poçt ünvanını qeyd edin
  4. Sorğunuzu 30 gün ərzində emal edəcəyik

Hansı Məlumatlar Silinir

Hesabınızı sildikdə aşağıdakı məlumatlar qalıcı olaraq silinir:

Məlumat NövüSaxlama YeriSilindi
E-poçt və şifrəFirebase AuthenticationBəli — qalıcı
Cihaz identifikatoruFirebase FirestoreBəli — qalıcı
Premium lisenziya məlumatıFirebase FirestoreBəli — qalıcı
Sevimlilər və izləmə irəliləyişiFirebase FirestoreBəli — qalıcı
Profil parametrləriFirebase FirestoreBəli — qalıcı
Pleylist konfiqurasiyasıFirebase FirestoreBəli — qalıcı

Hansı Məlumatlar Saxlanılır

Aşağıdakı məlumatlar hesab silindikdən sonra cihazınızda qala bilər (onları əl ilə təmizləyə bilərsiniz):

Qeyd: Google Play Billing alış qeydləri Google tərəfindən saxlanılır və bizim tərəfimizdən silinə bilməz. Lakin alışınız ilə silinmiş hesabınız arasındakı əlaqə aradan qaldırılır.

Silmə Müddəti

Əlaqə

Hesabın silinməsi ilə bağlı suallar üçün: