Tivi Ease Go — دستورالعمل حذف حساب
میتوانید حساب Tivi Ease Go و تمام دادههای مرتبط با آن را در هر زمان حذف کنید. روشهای موجود در ادامه آمده است.
اگر به برنامه دسترسی ندارید، میتوانید حذف حساب را از طریق ایمیل درخواست کنید:
هنگامی که حساب خود را حذف میکنید، دادههای زیر برای همیشه حذف میشوند:
| نوع داده | محل ذخیرهسازی | حذف شد |
|---|---|---|
| ایمیل و رمز عبور | Firebase Authentication | بله — برای همیشه |
| شناسه دستگاه | Firebase Firestore | بله — برای همیشه |
| اطلاعات مجوز پریمیوم | Firebase Firestore | بله — برای همیشه |
| علاقهمندیها و پیشرفت تماشا | Firebase Firestore | بله — برای همیشه |
| تنظیمات نمایه | Firebase Firestore | بله — برای همیشه |
| پیکربندی فهرست پخش | Firebase Firestore | بله — برای همیشه |
دادههای زیر ممکن است پس از حذف حساب روی دستگاه شما باقی بمانند (میتوانید آنها را بهصورت دستی پاک کنید):
توجه: سوابق خرید Google Play Billing توسط Google نگهداری میشود و ما نمیتوانیم آنها را حذف کنیم. با این حال، ارتباط بین خرید شما و حساب حذفشدهتان حذف میشود.
برای سؤالات درباره حذف حساب: