Tivi Ease Go — Інструкція з видалення облікового запису
Ви можете будь-коли видалити свій обліковий запис Tivi Ease Go та всі пов'язані з ним дані. Нижче наведено доступні способи.
Якщо у вас немає доступу до застосунку, ви можете надіслати запит на видалення облікового запису електронною поштою:
Після видалення облікового запису назавжди видаляються такі дані:
| Тип даних | Місце зберігання | Видалено |
|---|---|---|
| Електронна пошта та пароль | Firebase Authentication | Так — назавжди |
| Ідентифікатор пристрою | Firebase Firestore | Так — назавжди |
| Інформація про преміум-ліцензію | Firebase Firestore | Так — назавжди |
| Вибране та прогрес перегляду | Firebase Firestore | Так — назавжди |
| Налаштування профілю | Firebase Firestore | Так — назавжди |
| Конфігурація списку відтворення | Firebase Firestore | Так — назавжди |
Наведені нижче дані можуть залишитися на вашому пристрої після видалення облікового запису (ви можете видалити їх вручну):
Примітка: Записи про покупки Google Play Billing зберігаються у Google і не можуть бути видалені нами. Однак зв'язок між вашою покупкою та видаленим обліковим записом видаляється.
З питань щодо видалення облікового запису: